EUROLEAGUE

Αμφιβάλλει για το μέλλον του ο Φερνάντεθ

Αμφιβάλλει για το μέλλον του ο Φερνάντεθ
EUROKINISSI

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνοντας... αβέβαιος για το κατά πόσο θα συνεχίσει στο WiZink Center μετά το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά από μία διετία γεμάτη προβλήματα και τραυματισμούς, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη πτώση των μέσων όρων του, ο Ρούντι Φερνάντεθ θέλει να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι εύκολο βέβαια, αλλά αυτός είναι ο στόχος του. Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που τον κάνει να αμφιβάλλει κατά πόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο, μετά το επόμενο καλοκαίρι.

Αντιλαμβάνεται κι ο ίδιος πως αν δεν αλλάξει σημαντικά την εικόνα του στο γήπεδο, μα πάνω απ όλα αν δεν θα παραμείνει υγιής, δύσκολα θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο. Ενδεχομένως το τελευταίο της καριέρας του. Η απαισιοδοξία του φάνηκε μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στο Movistar+ όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που βρίσκει τη "Βασίλισσα" να διεκδικεί την επιστροφή της στην κορυφή της EuroLeague και της Liga Endesa.

" Ίσως αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης και γι αυτό θέλω να δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα μου, για να προσφέρω", σχολίασε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Ρούντι Φερνάντεθ για να προσθέσει: " Στόχος μου είναι να κερδίζω πάντα τίτλους, θέλω να απολαύσω το μπάσκετ. Πέρσι υπήρχαν στιγμές που δεν ήμουν αυτός που ήθελα, δεν ήμουν ο εαυτός μου".

Η κατακόρυφη πτώση που αναφέρθηκε νωρίτερα καταγράφεται από τους αριθμούς του στην EuroLeague την τελευταία τριετία: από τους 12.7 πόντους το 2014-'15 έφτασε να σημειώνει μόλις 6.5 πόντους το 2016-'17.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ