EUROLEAGUE

Αγιόν: "Το περσινό καλοκαίρι πάχυνα γιατί έτρωγα συνέχεια τάκος"!

Αγιόν: "Το περσινό καλοκαίρι πάχυνα γιατί έτρωγα συνέχεια τάκος"!

Ο Γκουστάβο Αγιόν δήλωσε ότι το περσινό καλοκαίρι φέρθηκε ανεύθυνα, αφού παρουσιάστηκε στην προετοιμασία της Ρεάλ 7 κιλά βαρύτερος επειδή έτρωγε συνέχεια... τάκος! Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι πλέον έχει αλλάξει συνήθειες.

Στην Ελλάδα έχουμε τα σουβλάκια. Στο Μεξικό έχουν τα τάκος. Σαν αυτά δηλαδή που - κατά δική του παραδοχή - έτρωγε όλο το περσινό καλοκαίρι ο Γκουστάβο Αγιόν, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί υπέρβαρος στην πρώτη προπόνηση της Ρεάλ ενόψει της περασμένης σεζόν!

" Φέτος έχω αλλάξει συνήθειες και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από ότι πέρυσι" δήλωσε αρχικά ο Μεξικανός σέντερ, πριν προχωρήσει στη μεγάλη αποκάλυψη: " Το περσινό καλοκαίρι δεν πήγα στην εθνική μου ομάδα, αλλά αφιέρωσα όλο μου τον χρόνο στο να τρώω τάκος, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψα στην Ισπανία να ζυγίζω 119 κιλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να δουλέψω πιο πολύ στο ξεκίνημα της σεζόν για να βρω την φόρμα μου. Ήμουν ανεύθυνος".

Ακολούθως πάντως ο Αγιόν ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν: " Το φετινό καλοκαίρι πάλι δεν πήγα στην εθνική ομάδα, αλλά δεν έκανα το ίδιο λάθος. Επέστρεψα 112 κιλά, πάνω από 6 κιλά πιο ελαφρύς από πέρυσι. Αισθάνομαι καλά μέχρι στιγμής και βρίσκω τον ρυθμο μου. Είναι σημαντικό να κάνεις την αυτοκριτική σου και να δεις τα καλά και τα άσχημα που έχεις κάνει. Ελπίζω αυτό να οδηγήσει σε επιτυχίες φέτος".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ