EUROLEAGUE

Σερί, come-back και Κύπελλο

Σερί, come-back και Κύπελλο

Η Ρεάλ έκανε το 25-0 στην ACB, η Μπαρτσελόνα έφτασε τις 14 σερί νίκες, η Μάλαγα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ενώ Μπάγερν και Ζαλγκίρις απογοήτευσαν στον θεσμό του Κυπέλλου.

Στο Martin Carpena της Ανδαλουσίας, η Ουνικάχα επικράτησε εύκολα της Λαμποράλ Κούτσα με 83-64 κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Κουζμίνσκας είχε 14 πόντους και 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ranking για τη Μάλαγα που ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στην ACB και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (03/04, 21:30).

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 104-75 της Μπιλμπάο που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού έληξε την απεργία της κι εμφανίστηκε στο παρκέ του Palau Blaugrana χωρίς προπόνηση. Ο Ματσέι Λάμπε (19π., 9ρ.) ήταν πρώτος σκόρερ των Καταλανών που έφτασαν τις 14 συνεχόμενες νίκες σε Euroleague και Liga Endesa. Παράλληλα, ο Κώστας Παπανικολάου είχε 3 πόντους με 0/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο κι 1 λάθος σε 19 λεπτά.

Όσον αφορά τη Ρεάλ, οι Μαδριλένοι επιβλήθηκαν 83-74 της Γκραν Κανάρια κι έκαναν το 25-0 στην ACB μολονότι οι νησιώτες ήταν μπροστά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα! Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έτρεξε επιμέρους σκορ 26-13 στην τελευταία περίοδο και διεύρυνε το αήττητο σερί της στην Ισπανία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μίροτιτς (19π., 8ρ.). Ο Σέρχιο Γιουλ πρόσθεσε 19 πόντους με 4/8 τρίποντα ενώ στο γήπεδο βρέθηκε ο Τζέισι Κάρολ, ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατα σε αρθροσκόπηση.

Εντός συνόρων, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τα Τρίκαλα εκτός έδρας με σκορ 70-84 , με τους Πειραιώτες να παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα και τον Μπαρτζώκα να κάνει ροτέισον ενόψει Αναντολού Εφές. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Σπανούλη (ξεκούραση), Πρίντεζη (τραυματίας), Περπέρογλου (τραυματίας) και Σερμαντίνι (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) ενώ η διαφορά για τους πρωταθλητές Ευρώπης έφτασε έως και το +29 (40-69) στο 27'. Αύριο (31/03, 19:15) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ.

Στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ υποδέχεται αύριο τη Γαλατάσαραϊ ενώ η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει την προσεχή Τρίτη (01/04) στο Abdi Ipekci της Κωνσταντινούπολης την Γκαζιάντεπ. Στην ιταλική Serie A, η Αρμάνι υποδέχεται αύριο (31/03) την Πέζαρο ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί αύριο (31/03) τη Μακάμπι Χάιφα για το πρωτάθλημα στο Ισραήλ.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Κύπελλο μετά τις ήττες από την Ουλμ στα ημιτελικά και την Μπάμπεργκ στον μικρό τελικό. Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις κατέλαβε την τρίτη θέση στο Final-4 του Κυπέλλου, μετά την ήττα (90-88) από την TonyBet και τη νίκη (91-67) επί της Νεπτούνας στον μικρό τελικό, που σημαδεύτηκε από επεισόδια με τους οπαδούς της Λιέτουβος Ρίτας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ