EUROLEAGUE

"Πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός"

"Πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός"

Με πολύ σεβασμό αναμένεται να αντιμετωπίσει η Τουρόφ τον Παναθηναϊκό (20/11, 21:45), σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μίοντραγκ Ράικοβιτς.

Μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, εκτός έδρας, (90-71) η Τουρόφ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική της Euroleague. Οι Πολωνοί περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Μίοντραγκ Ράϊκοβιτς. Ο Κρις Ράιτ στάθηκε στην βοήθεια από τον πάγκο, η οποία θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης, κατά τον ίδιο.

Ο προπονητής της πολωνικής ομάδας δήλωσε: "Έχουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μπροστά μας. Μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης έρχεται να παίξει μαζί μας. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το γεγονός αυτό στον κόσμο. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκεί και όλοι περιμένουν να επαναλάβουμε με την ίδια ποιότητα, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο επειδή είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ' ότι φαίνεται. Έχουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι μπροστά μας".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Κρις Ράιτ, λέγοντας: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Είναι παιχνίδι στην έδρα μας και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι. Οι φίλαθλοι είναι εξαιρετικοί. Εάν βγούμε στο παρκέ και ακολουθήσουμε όσα μας πει ο προπονητής, νομίζω ότι θα μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Ο προπονητής μας κάνει καλεί δουλειά και πάντα αναπροσαρμόζει τα πλάνα μετά το τελευταίο παιχνίδι. Ακολουθώντας όσα μας πει, θα είναι το κλειδί του αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ