EUROLEAGUE

Κούλιγκ: "Να φέρουμε σιγή στο ΟΑΚΑ"

Κούλιγκ: "Να φέρουμε σιγή στο ΟΑΚΑ"

Ο τεχνικός της Τουρόφ, Μιόντραγκ Ραΐκοβιτς έδειξε προσγειωμένος ενόψει του αυριανού (17/10) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως ο Ντάμιαν Κούλιγκ έδειξε αρκετά πιο αισιόδοξος σε σχέση με τον προπονητή του

Το αυριανό (17/10) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι το πρώτο της Τουρόφ στην Euroleague. Οι πρωταθλητές Πολωνίας έρχονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με στόχο να γίνουν η ευχάριστη έκπληξη κι αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις τους. Ο προπονητής της Τουρόφ, Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς και ο σέντερ της ομάδας, Ντάμιαν Κούλιγκ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague για την αυριανή πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μαζί με τη Euroleague ξεκινά και η SuperBasketball, που θα κάνει τζάμπολ σήμερα στις 00.00. Παρουσιάζουν οι Μάνος Μίχαλος - Στέφανος Τριαντάφυλλος, σχολιάζουν οι Γιάννης Φιλέρης, Τάσος Μαγουλάς, Παντελής Διαμαντόπουλος, Νίκη Μπάκουλη και Γιάννης Ντεντόπουλος.
Ο κόουτς των πρωταθλητών Πολωνίας δήλωσε: " Για μένα ως προπονητή ομάδας που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Euroleague και για την ομάδα μου, ο κύριος στόχος για αυτό το παιχνίδι είναι να μπορέσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε χωρίς πίεση, αν αυτό είναι δυνατό σε οποιοδήποτε αγώνα της Euroleague. Αυτό είναι, επίσης, μέρος της δουλειάς μας".

Από την πλευρά των παικτών της Τουρόφ τον λόγο πήρε ο Ντάμιαν Κούλιγκ, ο οποίος εν αντιθέσει με τον προπονητή του έδειξε αρκετά αισιόδοξος και με υψηλές βλέψεις. Αναλυτικά ο διεθνής Πολωνός τόνισε: " Είναι η πρώτη μας εμφάνιση στην Euroleague. Δουλέψαμε σκληρά την περασμένη σεζόν και η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση αποτελεί επιβράβευση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στο Ζγκόρζελετς είναι ενθουσιασμένοι. Πραγματικά κι εγώ δεν μπορώ να για το πρώτο μας παιχνίδι. Η Τουρόφ είναι έτοιμη για την πρόκληση. Η Euroleague είναι η σημαντικότερη διοργάνωση της Ευρώπης και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε. Έχω ακούσει πως το ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους και θορυβώδεις οπαδούς. Ο προπονητής πάντα μας λέει να κάνουμε το δικό μας κομμάτι της δουλειάς, να μπούμε στο παιχνίδι με 100% κίνητρο και συγκέντρωση. Θέλουμε να παίξουμε αρκετά καλά ώστε στο τέλος του αγώνα να υπάρχει σιγή στο ΟΑΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ