EUROLEAGUE

Βουγιόσεβιτς: ''Δύσκολα για wild card''

Βουγιόσεβιτς: ''Δύσκολα για wild card''

Το Βελιγράδι θέλει να διοργανώσει τον προκριματικό γύρο της Euroleague και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αναφέρθηκε στο... περίεργο του πράγματος. Τι είπε για τη wild card.

Ο δήμαρχος Βελιγραδίου, Σίνισα Μάλι, ενημέρωσε πως εντός των προσεχών εβδομάδων η πρωτεύουσα της Σερβίας θα καταθέσει επίσημο αίτημα στην Euroleague για τη διεξαγωγή του επόμενου Final-4.

Παράλληλα, οι Σέρβοι ενδιαφέρονται για τη διεξαγωγή του προκριματικού γύρου ( σ.σ. όπου θα συμμετάσχει ο Ερυθρός Αστέρας) στο Βελιγράδι. Κι όλα αυτά, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Παρτίζαν από τον τελικό της Αδριατικής Λίγκας που την αφήνει εκτός της Euroleague. Επ' αυτού τοποθετήθηκε ο κόουτς της Παρτίζαν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Αφενός, εξήγησε πως ''είμαι άνθρωπος του μπάσκετ και χαίρομαι για την υποψηφιότητα του Βελιγραδίου για τη διεξαγωγή του προκριματικού γύρου και του Final-4. Είναι, πάντως, πολύ ενδιαφέρον ότι το Βελιγράδι θέλει το Final-4 τη χρονιά που η Παρτίζαν δεν θα παίξει στην Euroleague!''.

Παράλληλα ο ''Ντούλε'' ανέφερε πως η Παρτίζαν θα διεκδικήσει wild card όμως παραδέχτηκε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τους Σέρβους. ''Η Euroleague είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες τις διοργανώσεις όμως δεν πρέπει να υποτιμάμε την Αδριατική Λίγκα ή το EuroCup. Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να παίξει στην Euroleague όμως ρεαλιστικά, η κατάσταση δεν είναι υπέρ μας''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ