EUROLEAGUE

Παρτιζάν: Μετακομίζει στην Σταρκ Αρίνα με στόχο την EuroLeague

Παρτιζάν: Μετακομίζει στην Σταρκ Αρίνα με στόχο την EuroLeague
EUROKINISSI

Η Παρτιζάν θα έχει ως έδρα της την υπερσύγχρονη Σταρκ Αρίνα για την επόμενη 5ετία, εξακολουθώντας να πιέζει την EuroLeague για μία wild card.

Το μεγαλύτερο στάδιο της Σερβίας και ένα από τα πιο υπερσύγχρονα της Ευρώπης θα αποτελέσει την έδρα της Παρτιζάν για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η σερβική ομάδα υπέγραψε σήμερα πενταετή συμφωνία με την Σταρκ Αρίνα, ένα στάδιο που άνοιξε τις πύλες του το 2004 έπειτα από 13 χρόνια εργασιών που κόστισαν 70 εκατομμύρια ευρώ και έχει χωρητικότητα 18.386 θέσεων για αγώνες μπάσκετ.

" Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά ως σύλλογος επειδή θα έχουμε στη διάθεσή μας το πιο μοντέρνο στάδιο της χώρας μας. Με αυτόν τον τρόπο αποδείξαμε παράλληλα ότι ο σύλλογος έχει οικονομική σταθερότητα και ευχόμαστε ότι με κινήσεις σαν αυτήν, θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο ανώτατο επίπεδο της Ευρώπης", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, έπειτα από μία κίνηση που έχει προφανή στόχο να λειτουργήσει και σαν μοχλός πίεσης στην EuroLeague για την τελευταία wild card της σεζόν 2019/20.

Η Σταρκ Αρίνα ήταν το στάδιο που φιλοξένησε το Final Four της EuroLeague το 2018, καθώς και αρκετούς αγώνες του Ερυθρού Αστέρα τα τελευταία χρόνια. Εκεί θα διεξαχθεί επίσης τον προσεχή Ιούλιο μέρος του EuroBasket Γυναικών (2-7/7).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ