EUROLEAGUE

Οι "γκρόμπαρι" άφησαν άφωνο και τον Βέστερμαν

Οι "γκρόμπαρι" άφησαν άφωνο και τον Βέστερμαν

Πριν τραυματιστεί και χάσει τη σεζόν, ο Λεό Βέστερμαν πρόλαβε να δώσει πολλά ματς με την Παρτίζαν. Κανένα όμως, δεν διεξήχθη στην Kombank Arena. Εξ ου και έμεινε άναυδος, με όσα έκανε ο κόσμος της ομάδας.

Ο Λεό Βέστερμαν βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στο Βελιγράδι και δεν θα μπορούσε να λείψει από το ματς με τη Μακάμπι, που διεξήχθη στη Kombank Arena. Γήπεδο όπου δεν είχε ξαναβρεθεί και άρα δεν ήξερε τι ατμόσφαιρα μπορούν να δημιουργούν οι φίλαθλοι της Παρτίζαν.

Όπως ομολόγησε στο novosti.rs " ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα. Η Pionir είναι πιο μικρή αρένα και έχει μεγαλύτερη ακουστική, αλλά αυτό που έκαναν χθες (Πέμπτη 20/3) οι φαν μας, θα το θυμάμαι για πάντα".

Σαφέστατα και τον αισθάνθηκε να τον λούζει κρύος ιδρώτας, από τη θέληση του να πατήσει παρκέ και την αδυναμία του να το κάνει, για αυτό και είπε ότι " λυπάμαι που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Αν και χωρίς εμένα, ήταν σε θέση να "καταστρέψουν" τη Μακάμπι. Είναι ξεκάθαρο ότι μολονότι πήραμε πολλούς νέους παίκτες, το σύστημα έμεινε το ίδιο και είμαι ευτυχής για αυτό".

Επί του αποτελέσματος (της νίκης επί της "ομάδας του λαού") είπε πως "είναι μοναδικό το συναίσθημα της επιτυχίας. Ο κύριος στόχος μας, ωστόσο είναι άλλος: η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Αδριατικής λίγκας. Ξέρω πως τα παιδιά θα την εξασφαλίσουν. Είμαι βέβαιος".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ