EUROLEAGUE

Ένας τρελός, τρελός οπαδός (της Παρτίζαν)

Ένας τρελός, τρελός οπαδός (της Παρτίζαν)

Φίλαθλος της Παρτίζαν, ξεκίνησε πριν 31 ημέρες από το Βελιγράδι, για να φτάσει σήμερα (28/3) στο Κράσνονταρ και να παρακολουθήσει το ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Σας είπαμε πως το όχημα του ήταν... το ποδήλατο;

Ο Ντράγκαν Σίμπαλιτς απέδειξε εμπράκτως πως λατρεύει την Παρτίζαν... και την ποδηλασία, καλύπτοντας την απόσταση 7000 χιλιομέτρων (από το Βελιγράδι στο Κρασνοντάρ), για να δει το ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο 36χρονος οπαδός είχε ενημερώσει επί των προθέσεων του, από τον Φλεβάρη και ξεκίνησε το ταξίδι από την έδρα της Παρτίζαν, με τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς να σχολιάσει τότε πως “κάποιοι από τους φιλάθλους μας είναι... απλά τρελοί”.

Η τρελή διαδρομή

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σίμπαλιτς πήρε το ποδήλατο του και μετά τους δρόμους. Τον Οκτώβρη του 2012 χρειάστηκε οκτώ ημέρες, για να καλύψει απόσταση 1.263 χιλιομέτρων και να δει το ματς της Παρτίζαν με την Ίντερ, για το Europa League.

Το φετινό του πλάνο αφορούσε 16 ημέρες για να φτάσει στη Μόσχα (2.500 χιλιόμετρα), όπου είδε το ΤΣΣΚΑ-Παρτίζαν και μετά άλλες 15 ημέρες (και 1.400 χιλιόμετρα), για να βρεθεί στο Κρασνοντάρ, όπου θα δει σήμερα το ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ένας τρελός, τρελός οπαδός (της Παρτίζαν)

Από εκεί, θα πεταχτεί μέχρι την Κωνσταντινούπολη (2.400 χιλιόμετρα), για να παρακολουθήσει και το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι. Αυτή η διαδρομή θα του πάρει 13 ημέρες... και ένα φέρι από το Σότσι στο Τραμπζόν της Τουρκίας (θα “κλέψει” 300 με 400 χιλιόμετρα). Σε όλη αυτήν την τουρνέ, έμεινε σε hostels, ενώ το mondo.rs του έκλεισε ένα δεκαήμερο διαμονής στην Τουρκία.

Τον αποχαιρέτησαν και θα τον υποδεχτούν

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Μπορίς Ντάλο του χάρισαν μια φανέλα με το Νο7 (όσα και τα χιλιάδες χιλιόμετρα που είχε να διανύσει), μαζί με ένα κασκόλ της ομάδας, για να τον κρατά ζεστό. Στο γυρισμό του, θα τον περιμένουν όλοι οι παίκτες της Παρτίζαν, μπροστά στο γήπεδο. Σημειωση: θα επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη με αεροπλάνο.

Τον ρώτησαν αν σκοπεύει να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα στη Γρανάδα, όπου παίζει η Σερβία. “Είναι περίπου 3.000 χιλιόμετρα απόσταση δρόμος, όχι μέσα από τα βουνά, κάτι που ίσχυσε τώρα.Δηλαδή... τίποτα”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ