EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός: Εκτός ο Πέιν

ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Έιντριαν Πέιν ταξίδεψε στην Λιθουανία με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν θα αγωνιστεί απόψε κόντρα στην Ζαλγκίρις, διότι δεν έχει φτάσει το letter of clearance από την Κίνα. Κάουνας, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου.

Χωρίς τον Έιντριαν Πέιν στη δωδεκάδα του θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Ζάλγκιρις (20:00, LIVE Blog Sport24.gr) στην 19η "στροφή" της EuroLeague.

Ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ ταξίδεψε στο Κάουνας, αλλά δεν θα είναι στην διάθεση του Ρικ Πιτίνο για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι πράσινοι ακόμα δεν έχουν λάβει το letter of clearance του Έιντριαν Πέιν από την Κίνα και θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμα λίγες ημέρες για να τον δουν να επανεμφανίζεται με τα χρώματά τους.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη το "βάρος" για την θέση "5" στην αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις θα παραμείνει στους ώμους των Τζέιμς Γκιστ, Στεφάν Λάσμε και Γιώργου Παπαγιάννη, καθώς ο Ίαν Βουγιούκας έμεινε εκτός της πράσινης αποστολής και δεν ταξίδεψε στο Κάουνας για αγωνιστικούς λόγους. Eπίσης, στην Ελλάδα έμεινε και ο "λαβωμένος" Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ μαζί με τους Τζέιμς Γκιστ, Στεφάν Λάσμε και Γιώργο Παπαγιάννη στην δωδεκάδα του "τριφυλλιού" θα βρίσκονται οι Νικ Καλάθης, ΝτεΣόν Τόμας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Παππάς, Λούκας Λεκαβίτσιους, Σον Κιλπάτρικ, Ματ Λοτζέσκι, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου.

Ο Αμερικανός κόουτς του Παναθηναϊκού πάντως μέσω twitter αναφέρθηκε στον Έιντριαν Πέιν... τιτιβίζοντας πως "θα μας βοηθήσει στο πρόβλημα των ριμπάουντ μόλις βρει την φόρμα του. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ εργατικός".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ