EUROLEAGUE

Χωρίς τον Γιαννακόπουλο στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από την τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague (8/3, 22:00).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν ταξίδεψε για την Ισπανία, κι έτσι θα δει από την τηλεόραση την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού" δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας την Τετάρτη (7/3), ούτε μπήκε το αεροπλάνο την επομένη, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στο WiZink Center για τον αγώνα των "πρασίνων" με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (6/3) η EuroLeague τιμώρησε με νέο πρόστιμο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λόγω της παρουσίας του στα επίσημα του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Διοργανώτρια Αρχή τον τιμώρησε με βάση το άρθρο 23 του πειθαρχικού κώδικα, που κάνει λόγω για αποδοχή των ποινών.

Βάσει της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί εδώ και περίπου δέκα μέρες από την EuroLeague, κάθε φορά που θα βρίσκεται στις εξέδρες ενός γηπέδου της διοργάνωσης, θα καλείται να πληρώσει πρόστιμο από 30.000 έως 280.000 ευρώ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ