EUROLEAGUE

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός ενόψει ΤΣΣΚΑ

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός ενόψει ΤΣΣΚΑ

Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (31/3, 21:45) υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι "πράσινοι" συνέχισαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση.

Για την προτελευταία αγωνιστική της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (31/3, 21:45) υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση, έχοντας στόχο την νίκη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, ώστε να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην διοργάνωση.

Το "τριφύλλι" ισοβαθμεί με την Φενέρμπαχτσε (17-11), με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 5η θέση, καθώς υστερεί απέναντι στους Τούρκους. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αυτή την εβδομάδα, έχει δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Ρεάλ Μαδρίτης, την ίδια μέρα (22:00).

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Για να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός, στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, θα πρέπει να μετρήσει μία νίκη παραπάνω από την Φενέρμπαχτσε.

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού: Με ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός και με Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας.

Τα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε: Mε Ρεάλ Μαδρίτης εκτός και με Μπαρτσελόνα εντός έδρας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ