EUROLEAGUE

Χωρίς Παππά και Λοτζέσκι, αλλά με Γκιστ στη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νίκος Παππάς και Ματ Λοτζέσκι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την αποστολή που αναχώρησε για τη Μάλαγα. Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Τζέιμς Γκιστ, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Οι Ματ Λοτζέσκι (τράβηγμα στην γάμπα) και Νίκος Παππάς (διάστρεμμα) έκαναν αγώνα δρόμου, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Οι δύο γκαρντ των "πράσινων" δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από την αναχώρηση για την Ισπανία για τον αγώνα με τη Μάλαγα (16/3, 22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Το ευχάριστο πάντως για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι ο Τζέιμς Γκιστ μπόρεσε να προπονηθεί, έστω ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ισπανία. Το αν θα αγωνιστεί ωστόσο στον κρίσιμο αγώνα του Παναθηναϊκού θα ξεκαθαρίσει κατά την παρουσία της ομάδας στη Μάλαγα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ