EUROLEAGUE

Βουγιούκας: "Θέλαμε να βγάλουμε από πάνω μας ότι δεν μπορούμε εκτός έδρας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο συμπρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού Superfoods στο Τελ Αβίβ, Ίαν Βουγιούκας, μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι "πράσινοι" και την κομβική παρουσία του Μάικ Τζέιμς.

Ο Ίαν Βουγιούκας ήταν ο καλύτερος ψηλός του Παναθηναϊκού Superfoods στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αυτός που έφερε την ισορροπία στο παιχνίδι, πριν ο Μάικ Τζέιμς δώσει τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους .

Λίγα λεπτά μετά την σπουδαία νίκη στη Menora Mivtachim Arena, ο αρχηγός του "τριφυλλιού" μίλησε στην κάμερα της NOVA, εξηγώντας αρχικά πως " είμαι ευτυχισμένος που κερδίσαμε, ο Μάικ (Τζέιμς) έβαλε ένα σπουδαίο καλάθι. Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ στη νίκη. Δείξαμε την προσπάθεια που καταβάλουμε τόσο καιρό. Θέλαμε να βγάλουμε από πάνω μας την "ευθύνη" ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας".

Σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός πως σε μία εβδομάδα, το "τριφύλλι" πήρε δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες σε παιχνίδια που ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 30ο λεπτό, απάντησε πως " είναι κάτι που το έχουμε σκεφτεί, έχουμε μιλήσει μεταξύ μας. Φτιάχνουμε ξανά τη "χημεία" μας, με τα νέα παιδιά να βοηθάνε. Πιστέυω ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι", για να καταλήξει λέγοντας: " Θα ήταν κρίμα να χάσουμε, βάσει της εικόνας μας και της παρουσίας μας στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ