EUROLEAGUE

Βόβορας: "Προσθέτουμε πράγματα, περιμένουμε και τον Όγκαστ"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την άφιξη του Ζακ Όγκαστ περιμένει ο Γιώργος Βόβορας για να είναι πλήρεις οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, για την εικόνα του οποίου απέναντι στην ΑΕΚ δήλωσε ευχαριστημένος.

Πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Βόβορας. Ο νεαρός προπονητής χάρηκε που ο Πιερ Τζάκσον πήρε χρόνο συμμετοχής, εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός διαμορφώνεται καθώς προστίθενται πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη και εξήγησε πως περιμένει τον Ζακ Όγκαστ ώστε οι προπονήσεις να είναι πλήρεις και το δέσιμο να γίνει σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας:

" Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν μετά τη ρουτίνα των προπονήσεων. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από αυτά που θέλαμε να τεστάρουμε. Είναι νωρίς ακόμα,αλλά η διάθεση και η ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά δίνουν αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι προσθέτουμε πράγματα. Η ομάδα ακόμη διαμορφώνεται, πριν από μερικές ημέρες ενσωματώθηκε και ο Τζάκσον, που ευτυχώς είχε μικρό χρόνο συμμετοχής σήμερα. Θέλουμε να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Περιμένουμε και τον Ζακ ώστε να είμαστε πλήρεις και να δουλέψουμε με όλα τα παιδιά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ