EUROLEAGUE

Βόβορας: "Πριν από το παιχνίδι, προβλήθηκε video με ομιλία του Ρικ Πιτίνο"

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα στοιχεία που έδωσαν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, ενώ αποκάλυψε ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης προβλήθηκε video με ομιλία του Ρικ Πιτίνο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γιώργο Βόβορα να ολοκληρώνει τους δύο εκτός έδρας αγώνες της "διαβολοβδομάδας" με το... απόλυτο. Μετά το Κάουνας ήρθε το Μόναχο για το τριφύλλι, το οποίο εδραιώθηκε στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης.

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Audi Dome, ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε στην κάμερα της NOVA πως "τη ζωή πιο εύκολη την κάνουν οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, να ανεβάζουν την ενέργεια. Αυτό απεικονίζεται σε πολλούς παίκτες. Δείτε τον Μπεν Μπεντίλ, πόση δουλειά έκανε. Εν τη απουσία του Τζέντοβιτς ξέραμε ότι θα πάνε σε ψηλά σχήματα. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μας βγήκε η άμυνα, από εκεί και πέρα όμως το πόσο σκληρά παίξαμε ήταν το κλειδί. Στο δεύτερο μέρος που πήγαμε κι εμείς σε ψηλές πεντάδες, πήραμε το μομέντουμ και φτάσαμε στη νίκη", ενώ σε ερώτηση για το άγχος που μπορεί να υπάρχει όταν καλείται να ηγηθεί αυτός της προσπάθειας, απάντησε:

"Το άγχος υπάρχει, είναι ξεκάθαρο. Όταν αρχίζει το παιχνίδι, είτε είσαι συνεργάτης είτε πρώτος προπονητής, ξεχνάς τα πάντα. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι, θέλαμε να πάμε σε ψηλά σχήματα μετά το ημίχρονο. Μας βγήκαν κάποια πράγματα. Σημαντικό είναι πως όλοι όσοι έπαιξαν, βοήθησαν. Μόνο έτσι κερδίζεις εκτός έδρας, με άμυνα και έλεγχο της ρακέτας. Στην επίθεση έχουμε το ταλέντο για να κερδίσουμε, αυτό κάναμε απόψε".

Πριν ολοκληρώσει τα λεγόμενά του, ρωτήθηκε για την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο και έκανε... την αποκάλυψη: "Είναι πολύ σημαντικό ότι έρχεται και γνωρίζει το περιβάλλον. Όπως είπε κι ο ίδιος, είναι το πεπρωμένο του. Ξέρει ήδη τους επτά - οκτώ παίκτες. Πριν από το παιχνίδι, είχε ετοιμάσει ένα video με ομιλία, που δείξαμε στους παίκτες. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και ταλέντο. Ο κόουτς θα έρθει για να δώσει σκληράδα και τη δική του φιλοσοφία, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Στα προηγούμενα παιχνίδια, μας έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες".

ΜΗΤΟΓΛΟΥ: "ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ"

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Μήτογλου δήλωσε στη NOVA: "Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Η Μπάγερν έχει έναν παίκτη που είναι "κλειδί" σε άμυνα και επίθεση. Αυτός ήταν ο στόχος, να τον περιορίσουμε. Έπρεπε να τον παίξουμε σκληρά. Θυσιάστηκαν πολλοί παίκτες πάνω του, βγάλαμε ενέργεια, πάθος και καρδιά και πήραμε τη νίκη. Η ενέργεια που βγάλαμε και οι επαφές μάς έδωσαν ρυθμό στην επίθεση. Είναι δύο μεγάλες εκτός έδρας νίκες, μετράνε πολύ. Πιστεύω ήταν λίγο "φάουλ" αυτά που κάναμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη σήμερα και συνεχίζουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ