EUROLEAGUE

Βόβορας: "Να χτίσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος"

Βόβορας: "Να χτίσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος"

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφτασε στα Ιωάννινα, με τον Γιώργο Βόβορα, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μιλούν για την προσπάθεια που γίνεται εν όψει της φετινής σεζόν.

Στα Ιωάννινα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, για να προπονηθεί τις επόμενες ημέρες και να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Με γεμάτο οπλοστάσιο πλέον, ο Γιώργος Βόβορας καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Η άφιξη της αποστολής στα Ιωάννινα συνδυάστηκε πάντως από θερμή υποδοχή περίπου πενήντα φίλων των πρασίνων, οι οποίοι αποθέωσαν τους παίκτες και άναψαν καπνογόνα.

Πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης, ο Γιώργος Βόβορας, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Βόβορας: "Να χτίσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος"

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε αρχικά πως " θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για την άψογη φιλοξενία που μας παρέχουν. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κάνει προετοιμασία στην περιφέρεια και βλέπει την αγάπη των φιλάθλων του. Υπήρχαν άνθρωποι έξω από το γήπεδο που μας περίμεναν. Καταλαβαίνουμε το μέγεθος του Παναθηναϊκού και θέλουμε να χτίσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος" για να προσθέσει αναφορικά με την εξέλιξη της προετοιμασίας: "Τις τελευταίες μέρες είναι όλη η ομάδα μαζί, ήρθε και ο Ζακ. Ενσωματώθηκε στην ομάδα και δουλεύουμε. Το πιο ευχάριστο είναι πως υπάρχει ένα ζεστό κλίμα, με εξαιρετικά παιδιά. Θέλουμε να βρούμε ταυτότητα. Αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν".

Από την πλευρά του, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέφερε: " Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη φορά που έρχομαι στα Γιάννενα. Νιώθω πολύ όμορφα που βρίσκομαι πάλι εδώ. Όλοι μας έχουν υποδεχθεί πολύ ωραία. Ήρθαμε για δύο φιλικά παιχνίδια. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Έχουμε όλα όσα χρειάζεται η ομάδα. Δίνουμε δύο από τα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας μας. Θέλουμε να χτίσουμε χαρακτήρα. Από του χρόνου θέλουμε να είναι διαφορετικές οι συνθήκες, όταν θα είμαστε ξανά εδώ. Αναγκαζόμαστε και εμείς να λειτουργούμε με τέτοιο τρόπο. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, πρέπει να προσέξουμε για την ασφάλεια όλων μας".

Βόβορας: "Να χτίσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος"

Πάνω σε αυτά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε να σημειώσει πως " είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην πόλη των Ιωαννίνων. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς για τη φιλοξενία. Όπως είπαμε, έχουμε δύο φιλικά. Η ομάδα έχει αρχίσει την προετοιμασία της και επιλέχθηκε να δώσει κάποια φιλικά εδώ. Φυσικά είναι δύσκολα λόγω του κορονοϊού, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό που αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλεια όλων".

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε πως " είναι περίεργες οι συνθήκες. Είναι περίεργο για όλους μας. Παρ' όλα αυτά θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Να προετοιμαστούμε, να βελτιωθούμε ενόψει της σεζόν. Δυστυχώς, είναι μία περίεργη εποχή. Όμως, από τη στιγμή που μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και θα παίξουμε φιλικά. Ο κόσμος λείπει πάρα πολύ. Ο κόσμος είναι κομβικός για το μπάσκετ και για όλα τα αθλήματα, πολύ σημαντικός. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι να βγει το εμβόλιο. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Ελπίζω όταν ανοίξουμε πάλι τα γήπεδα να έχουμε τον κόσμο μαζί μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ