EUROLEAGUE

Βλαχόπουλος στον Sport24 Radio 103.3: Πρώτος στόχος ο Πιτίνο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παντελής Βλαχόπουλος τόνισε στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103.3 πως ο Ρικ Πιτίνο είναι ο πρώτος στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος εξήγησε στον αέρα του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" πως ο Ρικ Πιτίνο αποτελεί την βασική επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να διαδεχθεί τον Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ προφανώς σκέφτεται κι άλλες λύσεις, αλλά αυτή τη στιγμή ο Αμερικανός coach είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των "πράσινων". Ξέρει την ομάδα, ξέρει το περιβάλλον, ξέρει τους παίκτες, ξέρει γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ομάδες στην Euroleague.

Το επόμενο διάστημα ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αποτελέσει παρελθόν για τον πρωταθλητή Ελλάδας και θα "τρέξουν" οι διαδικασίες για τον νέο προπονητή. Πάντως από το περιβάλλον της ομοσπονδίας, έλεγαν ότι ο Ρικ Πιτίνο έχει δεσμευτεί στον Γιώργο Βασιλακόπουλο ότι δεν θα προπονήσει άλλον σύλλογο στην Ευρώπη έως και το τέλος του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ακούστε όσα είπε ο διευθυντής του Sport24.gr για το θέμα του Ρικ Πιτίνο στον Sport24 Radio 103.3.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ