EUROLEAGUE

Βαρύ διάστρεμμα ο Παππάς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Παππάς υπέστη βαρύ διάστρεμμα, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods (8/3, 22:00) με την Ρεάλ στη Μαδρίτη και προς το παρόν δεν έχει εκτιμηθεί ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στην δράση.

Ο Νίκος Παππάς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (6/3) του Παναθηναϊκού Superdoods και λίγες ώρες αργότερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, της οποίας το αποτέλεσμα έδειξε πως υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Ο 28χρονος γκαρντ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην Ισπανία για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Ρεάλ Μαδρίτης (8/36, 22:00), ενώ προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Τη θέση του στη δωδεκάδα του "τριφυλλιού" για τον αγώνα με την ισπανική ομάδα αναμένεται να πάρει ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας .

Το timing του τραυματισμού του 28χρονου γκαρντ είναι το χειρότερο δυνατό για τον ίδιο και το "τριφύλλι", δεδομένου του πολύ "φορτωμένου" προγράμματος της ομάδας το επόμενο διάστημα. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει τέσσερις αγώνες σε διάστημα εννέα ημερών, αφού θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/3), τον Πανιώνιο Βίκος Cola (11/3), την Κύμη (13/3) και την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3).

Ενώ αμέσως μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Τζοάν Πλάθα, ακολουθεί η τελευταία "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague με αγώνες απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα (20/3) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (22/3).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ