EUROLEAGUE

Tζόρτζεβιτς: "Στο τέλος εμείς οι νικητές"

Tζόρτζεβιτς: "Στο τέλος εμείς οι νικητές"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού στην Euroleague κόντρα στην Καρσίγιακα και μίλησε για τους "πράσινους" που έχουν συνηθίσει να κοιμούνται στα... αεροπλάνα (VIDEOS).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο στο ΟΑΚΑ την Καρσίγιακα (22/10, 22:10) και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε ότι και οι δυο ομάδες θέλουν το καλύτερο.

Ο Σέρβος κόουτς ρωτήθηκε για τον στόχο του Παναθηναϊκού στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των "πράσινων" στην εφετινή Euroleague. "Μα φυσικά να κερδίσουμε! Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της πρωταθλήτριας Τουρκίας, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι".

Ο Τζόρτζεβιτς σχολίασε το γεγονός ότι οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν έναν κύκλο ταξιδιών (σε Ρωσία, Κίνα) κι επιτέλους βρίσκονται στη βάση τους για... τέσσερις μέρες. "Δεν έχουμε συνηθίσει να κοιμόμαστε στα κρεβάτια μας! Έχουμε συνηθίσει να κοιμόμαστε στα αεροπλάνα και στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το χρονικό διάστημα, το κάθε λεπτό στην έδρα μας και θα κάνουνε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε".

Ο Παναθηναϊκός μετράει μια ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν σε τέσσερις αγώνες σε Κύπελλο, Basket League ΣΚΡΑΤΣ και Euroleague ενώ ο Τζόρτζεβιτς ρωτήθηκε για το αν ο συγκεκριμένος απολογισμός είναι ο καλύτερος δυνατός για τους "πράσινους" στο ξεκίνημα της σεζόν. "Έτσι φαίνεται! Σύμφωνοι, οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, το πρόγραμμα είναι τόσο έντονο με αποτέλεσμα να έχουμε ένα παιχνίδι ανά σχεδόν τρεις μέρες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Θεωρεί, λοιπόν, ότι η Καρσίγιακα έχει πολύ λιγότερα να χάσει από τον Παναθηναϊκό; "Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θέλουν το καλύτερο. Ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς. Δεν θεωρώ, δηλαδή ότι η πρωταθλήτρια Τουρκίας θα έλθει στο ΟΑΚΑ και θα πει «ΟΚ, δεν τρέχει τίποτα αν χάσουμε». Θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες και η καλύτερη θα νικήσει. Ελπίζω να είμαστε εμείς, όμως είναι μακριά από αυτό που μπορούμε να πούμε εύκολο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ