EUROLEAGUE

Μπιέντοφ: "Σκληρή ομάδα η Ζιελόνα Γκόρα"

Μπιέντοφ: "Σκληρή ομάδα η Ζιελόνα Γκόρα"
INTIME SPORTS

Ο Γκόραν Μπιέντοφ κι ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησαν κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Πολωνία, επισημαίνοντας τα δυνατά σημεία της Ζιελόνα Γκόρα (6/11, 20:00).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) για την Πολωνία, όπου μία μέρα αργότερα (6/11, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζιελόνα Γκόρα, για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Οι "πράσινοι" ταξίδεψαν δίχως τον Τζέιμς Γκιστ , που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, γνωρίζουν όμως πως άπαντες θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να έρθει η δεύτερη νίκη στη διοργάνωση.

" Η Ζιέλονα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έχουν τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα, ωστόσο τα έχασαν και τα τρία στο τέλος. Με τη Ζαλγκίρις, τη Μπαρτσελόνα και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν προηγούνταν στα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος", δήλωσε αρχικά ο ασίσταντ κόουτς του "τριφυλλιού", Γκόραν Μπιέντοφ, και προσέθεσε χαριτολογώντας: " Μακάρι να έχουν ανάλογο φινάλε και στο μεταξύ μας παιχνίδι".

Αναφερόμενος στα "όπλα" της πολωνικής ομάδας και στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι, είπε:" Αγωνίζονται στην έδρα τους και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη γεγονός που τους καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνους. Είναι μια σκληρή ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας".

Πάβλοβιτς: "Αντιληφθήκαμε τα λάθη μας"

Από την πλευρά του, ο Σάσα Πάβλοβιτς τόνισε αρχικά πως " δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από μέρους μας απαιτείται συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε", για να προσθέσει απαντώντας σε ερώτηση για τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη:

" Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα γνωρίσαμε μια βαριά ήττα καθώς πληρώσαμε τα νεκρά μας διαστήματα. Μιλήσαμε μετά το ματς και αντιληφθήκαμε τα λάθη μας τα οποία και δεν πρέπει να επαναλάβουμε".

Σχετικά με την άνετη νίκη επί του Κολοσσού για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ σχολίασε: " Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί παίκτες και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Πλέον, όλη μας η προσοχή βρίσκεται στον αγώνα με τη Ζιέλονα, όπου και χρειαζόμαστε τη νίκη", ενώ κατέληξε λέγοντας πως " δεν είναι εύκολο να έχεις συνεχή ταξίδια, ωστόσο είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε και να μην επηρεαζόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ