EUROLEAGUE

"Τζόρτζεβιτς: "Νίκη, για να περάσουμε"

"Τζόρτζεβιτς: "Νίκη, για να περάσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μιλώντας για το ματς κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη για να "σφραγίσει" την πρόκριση. Φελντέιν: "Είναι κρίσιμο παιχνίδι".

Για την 9η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague, ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (11/12, 21:45) θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την Ζιελόνα Γκόρα. Στόχος του "τριφυλλιού" η νίκη ώστε να "σφραγίσει" την πρόκριση στο TOP-16.

O Σέρβος προπονητής, Σάσα Τζόρτζεβιτς, είπε τα εξής: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς εάν νικήσουμε τότε θα προκριθούμε στο Tοπ-16. Οπότε ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό το ματς για εμάς. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, οι οποίοι μας νίκησαν στην Πολωνία και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Είναι καλό για εμάς που παίζουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, καθώς θα έχουμε στη στήριξη των οπαδών μας".

Φελντέιν: "Όλοι καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμο παιχνίδι είναι"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος είπε τα εξής: "Όλοι καταλαβαίνουν πόσο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό για εμάς. Εάν νικήσουμε, θα πάρουμε το εισιτήριο για το TOP 16. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% στο παρκέ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε ένα τόσο μεγάλο ματς μπροστά στον κόσμο μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ