EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Να βγάλουμε ό,τι έχουμε"

Τζόρτζεβιτς: "Να βγάλουμε ό,τι έχουμε"
STOLISVAGGELIS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45) επισημαίνοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν στο παρκέ για να πάρουν τη νίκη.

Ο αγώνας με τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45) απέκτησε χαρακτήρα τελικού για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στο Top 16 της Euroleague. Μιλώντας για την αναμέτρηση με την πολωνική ομάδα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως "πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ ό,τι καλύτερο έχουμε. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να βγάλουμε την ενέργεια που απαιτεί το ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε την νίκη. Επιπλέον, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το ματς που χάσαμε στην Πολωνία και πως το χάσαμε", για να συνεχίσει:

"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην… τρελαθούμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δε θα κερδίσουμε ούτε από το πρώτο δεκάλεπτο, ούτε από το δεύτερο. Το ματς θα πάει, λεπτό-λεπτό, μπάλα-μπάλα, φάση-φάση. Δεν θα είναι εύκολο ματς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν έχουμε και πάλι τη συμπαράσταση του κόσμου μας τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Με τον κόσμο μας, που μας δίνει ενέργεια, θα μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Οι τελευταίες εβδομάδες μας έκαναν πολύ καλό σαν ομάδα. Δεν είχαμε ταξίδια και είχαμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε σωστά, δημιουργώντας αποθέματα… ενέργειας. Πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και με την επιστροφή του Παππά έχουμε επιπλέον λύσεις και όλα πάνε όπως θέλουμε".

Φώτσης: "Αγώνας δίχως αύριο"

Τζόρτζεβιτς: "Να βγάλουμε ό,τι έχουμε"
STOLISVAGGELIS

Από την αρχή της σεζόν στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Top-16. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας με μια ομάδα που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο, ενώ εμείς είχαμε κάνει ένα πολύ κακό ματς. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζουμε την πρόκριση. Είναι η καλύτερή μας ευκαιρία. Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν και ποιοι δεν παίζουν. Ο αγώνας είναι δίχως… αύριο για εμάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Αν παίξουμε το μπάσκετ μας και επιβάλλουμε τον ρυθμό μας τότε θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες για να πάρουμε εμείς την νίκη. Η Ζιέλονα είναι μια σκληρή ομάδα που σε κάθε παιχνίδι τα δίνει όλα για να πάρει αυτό που θέλει. Όπως και για εμάς έτσι και για τους αντιπάλους μας είναι η… τελευταία ευκαιρία για πρόκριση και εμείς πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτά".

Γκιστ: "Καλύτερα απ ότι με Μπαρτσελόνα"

Τέλος, ο Τζέιμς Γκιστ είπε: " Πρέπει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Στο ματς της Πολωνίας τίποτα δε μας πήγε καλά. Τώρα, όμως, ξέρουμε και πρέπει να αντιδράσουμε αναλόγως. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγούμε στο παρκέ για να κερδίσουμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από ό,τι κάναμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Δεν έπρεπε να χάσουμε τη διαφορά που είχαμε πάρει. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι απουσίες που πιθανόν να έχει η Ζιέλονα δεν είναι απαραίτητα αρνητικό γι αυτούς. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίζουν άλλοι παίκτες οι οποίοι θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται και παίζουν πολύ καλά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ