EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Ήμασταν έτοιμοι γι αυτό που θα συναντούσαμε"

Τζόρτζεβιτς: "Ήμασταν έτοιμοι γι αυτό που θα συναντούσαμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συνεχάρη τους παίκτες του για όσα έκαναν στη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα (76-58), τονίζοντας πως ήταν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν με συγκέντρωση την ισπανική ομάδα.

Ένα ακόμη άνετο "διπλό" προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Παναθηναϊκός, που πέρασε δια περιπάτου από την έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του, τους οποίους εξήρε για τη συγκέντρωση που είχαν στο παρκέ του "Martin Carpena".

" Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε σταθερότητα γεγονός πολύ σημαντικό. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι η Μάλαγα παίζει δυνατά και προσπαθεί να τρέξει. Ήμασταν έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου σημαντικό ματς στο Βελιγράδι", δήλωσε χαρακτηριστικά και λακωνικά ο προπονητής του "τριφυλλιού".

Από την πλευρά του, ο Έλιοτ Ουίλιαμς πρόσθεσε πως " είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ για τη δουλειά τους. Στην άμυνα καταφέραμε να τους περιορίσουμε, ενώ στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και πήραμε μια σημαντική νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ