EUROLEAGUE

Τζίμερ Φριντέτ: Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στη λίστα της Euroleague

Τζίμερ Φριντέτ: Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στη λίστα της Euroleague
EUROKINISSI

Η Euroleague έφτιαξε ένα Top-10 με τους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες της φετινής διοργάνωσης, τοποθετώντας στην κορυφή της λίστας τον Τζίμερ Φριντέτ.

Η Euroleague ξεχώρισε τους 10 καλύτερους νεοφερμένους παίκτες ενόψει της φετινής ευρωπαϊκής σεζόν, θεωρώντας "No1" τον Τζίμερ Φριντέτ τον οποίο χαρακτηρίζει "έναν απο τους καλύτερες σκόρερ των τελευταίων ετών".

Στην πρώτη θέση μάλιστα έβαλε τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο έγραψε μεταξύ άλλων: "Έρχεται στην EuroLeague ως ένας από τους καλύτερους σκόρερ που αγωνίστηκαν στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια θέτοντας αμέσως υποψηφιότητα για το βραβείο "Alphonso Ford". Παράλληλα, εγγυάται αξέχαστες στιγμές τη σεζόν 2019/20. Ο Φριντέτ πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα των προηγούμενων τριών χρόνων στην Κίνα, όπου αναδείχτηκε δυο φορές κορυφαίος σκόρερ στη CBA και MVP, το 2017. Επιλέχθηκε στην All-America team ως παίκτης του Brigham Young University από το 2007 ως το 2011 και συνεχίζει να φορτώνει τα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ομάδα του στην Ευρώπη όμως οι εξαιρετικές ικανότητες του στο σκοράρισμα θα περάσουν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τη βοήθεια του Νικ Καλάθη στο πλευρό του. Ήδη... λάμπει στην preseason, συνεπώς άμεσα θα τον μάθει και η υπόλοιπη Ευρώπη ".

Οι 10 καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι, με τον Κώστα Κουφό στην 4η θέση:
1. Τζίμερ Φριντέτ (Παναθηναϊκός)
2. Λουκ Σίκμα (Άλμπα Βερολίνου)
3. Γκρεγκ Μονρό (Μπάγερν Μονάχου)
4. Κώστας Κουφός (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
5. Νάιτζελ Χέις (Ζαλγκίρις)
6. Ρόκας Γκιεντράιτις (Άλμπα Βερολίνου)
7. Κουίνσι Έισι (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
8. Σέλβιν Μακ (Αρμάνι Μιλάνο)
9. Γιόνας Γερέμπκο (Χίμκι)
10. Αμίν Νουά (Βιλερμπάν)

Photo Credits; Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ