EUROLEAGUE

Τζεντίλε: "Κάναμε ένα μεγάλο comeback"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε και ο Κένι Γκάμπρειλ αποθέωσαν τον Μάικ Τζέιμς για το μεγάλο τρίποντο που πέτυχε και χαρακτήρισαν ως τελικούς τα υπόλοιπα ματς της Euroleague.

Αμφότεροι πέτυχαν από δέκα πόντους στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ούνικς (83-82), όμως εκείνος που "έκλεψε" την παράσταση ήταν ο Μάικ Τζέιμς με το νικητήριο τρίποντο που πέτυχε. Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε αποθέωσε τον συμπαίκτη του για το μεγάλο σουτ που έβαλε.

Αρχικά μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο Ιταλός φόργουορντ είπε: "Ήταν ένα ματς με πολλά συναισθήματα για εμάς. Κάναμε ένα μεγάλο comeback. Πήραμε μια μεγάλη νίκη. Είδατε τι έγινε με τον Τζέιμς στο παρκέ, το πανηγυρίσαμε όπως έπρεπε. Ήταν ένα μεγάλο σουτ για εμάς, το πανηγυρίσαμε. Αυτό ήταν".

Για τη συνέχεια τόνισε: "Κάθε ματς θα είναι σαν τελικός. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ από την καλύτερη θέση που γίνεται. Άλλες ομάδες παίζουν με λιγότερη πίεση και είναι πιο εύκολο για αυτές. Έχουν μείνει επτά αγωνιστικές, για εμάς που παλεύουμε για τα πλέι οφ αυτές οι ομάδες είναι παγίδες".

Από την πλευρά του ο Κένι Γκάμπριελ δήλωσε: "Μεγάλο σουτ από τον Μάικ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, αλλά στο δεύτερο λειτουργήσαμε ως ομάδα και πήραμε σπουδαία νίκη. Είχαμε στο μυαλό μας να σταματήσουμε τον Λάνγκφορντ, αλλά εκείνος βρήκε ρυθμό. Στο τέλος πάντως η άμυνα μας επέτρεψε να γυρίσουμε το ματς. Πάντα μαθαίνεις από τις νίκες. Βλέπουμε κάθε κατοχή ξεχωριστά, είμαστε ένα γκρουπ με πολύ καλούς παίκτες και έχουμε μεγάλους στόχους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ