EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς δεν κρύφτηκε για την απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως οι "πράσινοι" πρέπει να κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη.

Η Φενέρμπαχτσε κυριάρχησε στην Ulker Sports Arena απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods , κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση το παιχνίδι. Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να ήταν ο καλύτερος των "πρασίνων" στο παρκέ, αλλά στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: " Δεν κάναμε τίποτα σωστά, σε άμυνα και επίθεση. Δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο απόψε. Δεν ξέρω τι να πω για την εικόνα μας, αλήθεια. Δεν εκτελέσαμε αυτά που θέλαμε στην επίθεση. Είναι ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας φέτος".

Για το τι έφταιξε: " Δεν ξέρω γιατί, αν το ξέραμε, θα το διορθώναμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να δούμε τι θα κάνουμε. Όλα πήγαν χάλια, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο ούτε στο ελάχιστο, το δείχνει το -21 της ήττας μας".

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα: " Δεν μπορείς να περιμένεις να παίζεις όλη τη σεζόν δίχως να κάνεις λάθη. Πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να επιστρέφεις, όταν δεν είσαι καλά. Έχουμε μεγάλη χρονιά, πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια, για τα επόμενα παιχνίδια".

Για τα επόμενα παιχνίδια: " Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα, θα πάνε πολύ γρήγορα τα πράγματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια να ακολουθούν με Μπαρτσελόνα (εντός) και Ερυθρό Αστέρα (εκτός), που έχει μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ