EUROLEAGUE

Τρίτη καλύτερη επίδοση Έλληνα στη EuroLeague το 42 του Καλάθη!

Τρίτη καλύτερη επίδοση Έλληνα στη EuroLeague το 42 του Καλάθη!

Τρίτη καλύτερη επίδοση Έλληνα είναι οι 42 μονάδες του Νικ Καλάθη στο ματς με την Εφές! Το Sport24.gr παρουσιάζει τους δυο που παραμένουν στην κορυφή, αλλά και αυτόν που έπιασε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Στο παρκέ του Sinan Erdem Dome ήταν μαγικός. Ήταν συγκλονιστικός. Έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και χάρη σε αυτόν ο Παναθηναϊκός νίκησε την Αναντολού Εφές (82-81) για την όγδοη αγωνιστική της EuroLeague.

O Νικ Καλάθης έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους από 7/13 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 6/8 βολές, έκανε ρεκόρ καριέρας και με τις 42 μονάδες που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης. Και όμως, αυτές οι 42 μονάδες δεν είναι οι περισσότερες Έλληνα παίκτη στη διοργάνωση, καθώς υπάρχουν άλλες δυο που τις ξεπερνούν.

Με το ρεκόρ να είναι οι 63 (Τανόκα Μπέρντ της Ζάλγκιρις το 2004), ο Γιάννης Μπουρούσης ( 44 σε ματς της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό το 2015 ) και ο Δήμος Ντικούδης ( 44 σε ματς της ΑΕΚ με την Τσιμπόνα το 2001 ) είναι οι δυο που κρατούν την καλύτερη ελληνική επίδοση. Ελάχιστα πίσω βρίσκεται ο Παναγιώτης Λιαδέλης ( 42 σε ματς του ΠΑΟΚ με τη Βερόνα το 2000 ) και πλέον μαζί του είναι ο Νικ Καλάθης

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ