EUROLEAGUE

"Τρέχει" να προλάβει την Εφές ο Παππάς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς δεν θα παίξει στον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό, αλλά θα γίνει προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές (4/1).

Στη Ρόδο δεν πρόκειται να παίξει, οι πιθανότητες όμως να προλάβει ο Νίκος Παππάς το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές είναι αρκετές. Ο διεθνής γκαρντ υποβληθηκε σήμερα σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τις αρχικές υποψίες για διάστρεμμα και θα αρχίσει άμεσα θεραπείες προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Αναντολού Εφές για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παππάς δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη Ρόδο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Κολοσσό και οι "πράσινοι" θα εξετάζουν μέρα με τη μέρα την εξέλιξη της αποθεραπείας του, έχοντας ως στόχο να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Πέμπτης (4/1) με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ