EUROLEAGUE

Τρέλα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: sold out δυόμιση εβδομάδες πριν από το παιχνίδι!

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / BEST OF / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / BEST OF / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) G4PHOTOS

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την EuroLeague είναι σε δυόμιση εβδομάδες (2/3), παρόλ' αυτά τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν! "Τρέλα" στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods για το παιχνίδι με τον αιώνιο αντίπαλο.

Το πόσο κοντά είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods στην αγαπημένη τους ομάδα έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις (και) φέτος. Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) προέκυψε μια ακόμη απόδειξη αφού ανακοινώθηκε sold out για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γα την EuroLeague, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 2 Μαρτίου.

Οι φίλοι των "πρασίνων" είχαν αρχίσει να "κλείνουν θέση" στο ΟΑΚΑ εδώ και αρκετές ημέρες, σε σημείο που ανακοινώθηκε το sold out από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για ένα παιχνίδι που θα γίνει σε δυόμιση εβδομάδες.

Μιλάμε, για την τρίτη φορά στη φετινή σεζόν που οι φίλοι του "τριφυλλιού" θα γεμίσουν ασφυκτικά το ΟΑΚΑ, αφού το αυτό είχε συμβεί τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (2/3, 21.15).

Το sold out 18 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ