EUROLEAGUE

Τραυματίστηκε ο Μήτογλου, ανησυχία στον Παναθηναϊκό

Τραυματίστηκε ο Μήτογλου, ανησυχία στον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ενα σκληρό φάουλ του Κιμ Τιλί ήταν αρκετό για να τραυματίσει τον Ντίνο Μήτογλου και να τον στείλει στον πάγκο στο 22' της αναμέτρησης Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μετά τον τραυματισμό του Ντίνου Μήτογλου το βράδυ της Πέμπτης στο εκτός έδρας ματς με τη Γκραν Κανάρια για την 24η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19.

Ο Έλληνας φόργουορντ έπαιξε στα 16 από τα 22 λεπτά της αναμέτρησης, μέχρι να τραυματιστεί στο δεξί χέρι όταν προσπάθησε να διεισδύσει στο καλάθι των Ισπανών και δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Κιλ Τιλί που δεν σφυρίχθηκε ούτε απλό φάουλ.

Ο Μήτογλου, ο οποίος έπρεπε να καλύψει και το κενό του επίσης τραυματία Ντεσόν Τόμας, πόνεσε και αμέσως πήγε στον πάγκο για τις πρώτες βοήθειες, με το ιατρικό team να πέφτει αμέσως πάνω του και τον νεαρό ψηλό να υποφέρει από τους πόνους.

Τελικά, δεν τον είδαμε ξανά μέχρι το φινάλε. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για κάκωση, όμως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ