EUROLEAGUE

Το πρώτο ξέσπασμα του Πασκουάλ στην θητεία του στον Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από 497 μέρες στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ήρθε το βράδυ της Παρασκευής (2/3) το πρώτο ξέσπασμα του Τσάβι Πασκουάλ στην θητεία του στην Ελλάδα (VIDEO).

Στον Παναθηναϊκό από το φθινόπωρο του 2016, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αποδείξει ότι είναι ένας εκπληκτικός συνομιλητής. Απαντάει πάντα με υπομονή σε κάθε ερώτηση, επιχειρηματολογεί και τεκμηριώνει τις επιλογές του. Απόψε, λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Καταλανός προπονητής βγήκε για πρώτη φορά εκτός εαυτού σε αυτές τις 497 μέρες που βρίσκεται στο τιμόνι του Εξάστερου.

Βλέπετε, μία ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες στην περιφερειακή γραμμή, ήταν αρκετή για να ακολουθήσει το ξέσπασμα του Πασκουάλ, που μπορεί να μην ήταν ξέσπασμα... Ομπράντοβιτς, ήταν όμως αρκετά έντονο για τα δικά του δεδομένα.

ταν παίξαμε στην Μπάμπεργκ και χάσαμε με είκοσι πόντους, τότε τι έφταιγε; Κάθε φορά κάτι φταίει, κάτι πρέπει να βρούμε. Σε κάθε ήττα, πρέπει να βρούμε κάτι για να πούμε ότι φταίει. Εγώ φταίω, εγώ παίρνω την ευθύνη. Μην πάτε να σπρώξετε την ευθύνη σε κάποιον παίκτη, σε κάποιον μεμονωμένα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα. Μην εστιάζετε συγκεκριμένα σε παίκτες" είπε ο Καταλανός.

Δείτε όσα έγιναν στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ