EUROLEAGUE

Το "αντίο" του Παναθηναϊκού στον Καλάθη: "Περάσαμε οκτώ υπέροχα χρόνια μαζί"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε το "αντίο" στον Νικ Καλάθη, μέσω των social media. "Για πάντα στις καρδιές μας" ανέφερε -μεταξύ άλλων- το μήνυμα του τριφυλλιού για τον 31χρονο γκαρντ.

Ο Νικ Καλάθης αποτελεί -κι επίσημα πλέον- παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Λίγη ώρα μετά το "αντίο" στον Νίκο Παππά, οι πράσινοι αποχαιρέτησαν τον επί σειράς ετών αρχηγό τους μέσω των social media, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λύθηκε, με τον παίκτη να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα για τα επόμενα τρία χρόνια (απομένει η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας).

Το... φινάλε στην σχέση των δύο πλευρών προανήγγειλε άλλωστε στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όταν ρωτήθηκε σχετικά για το θέμα. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξήγησε πως " το θέμα με τον Νικ Καλάθη έχει ολοκληρωθεί πριν αναλάβουμε εμείς. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε τον προπονητή για οτιδήποτε χρειαστεί". Γράφοντας επί της ουσίας τον επίλογο στις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που βέβαια ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Νικ Καλάθης υπηρέτησε σε δύο θητείες τους πράσινους (2009-'12 & 2015-'20), ολοκληρώνοντας την οκταετή παρουσία του σε αυτούς με 10.1 πόντους, 6 ασίστ, 3.6 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 211 αγώνες στην EuroLeague.

" Ευχαριστούμε Nick! Περάσαμε 8 υπέροχα χρόνια μαζί! Για πάντα στις καρδιές μας!" ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τον Νικ Καλάθη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ