EUROLEAGUE

Τι έβαλες ρε Φεράν;

Τι έβαλες ρε Φεράν;

Ο Φεράν Μαρτίνεθ επέστρεψε στην Ελλάδα για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Δείτε το απίστευτο circus shot που έβαλε ο βετεράνος σέντερ στο ΟΑΚΑ, στην προπόνηση των "μπλαουγκράνα" (VIDEO)!

Έπειτα από μία μεγάλη μπασκετική καριέρα που τον έφερε και από τα μέρη μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού (1996-98) και του Περιστερίου (1998-99), ο Φεράν Μαρτίνεθ είχε μία ωραία ιδέα για την επόμενη μέρα.

Στα 47 του χρόνια, ο Ισπανός βετεράνος σέντερ εργάζεται πλέον ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος αθλητών δίνοντας τα...φώτα του σε γνωστούς ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες κτλ.

Ο Φεράν ήταν μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ το 1998 έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Σούμποτιτς ενώ είναι ο αθλητής που έχει πανηγυρίσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ισπανία (7), μαζί με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο!

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Αθήνα για την αποψινή (4/12, 21:45) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο Μαρτίνεθ βρέθηκε το πρωί στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία προπόνηση των Καταλανών. Δείτε στο VIDEO που εξασφάλισε το Euroleague Greece ότι ο παλαίμαχος... σέντερ το 'χει ακόμα!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ