EUROLEAGUE

Θορθάνο: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, είναι ντροπή"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε την παραμονή των παικτών για μισή ώρα στα αποδυτήρια του WiZink Center, αλλά και την κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods τον τελευταίο μήνα.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods απογοήτευσε σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Ίνιγο Θορθάνο να μιλάει στην κάμερα της NOVA μετά από το φινάλε της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης .

" Δεν θα μιλήσω γι αυτά που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, είναι κάτι εσωτερικό μας. Ο λόγος που έγινε αυτό έχει να κάνει με την εικόνα μας στο γήπεδο. Παίξαμε διαφορετικά από αυτό που θέλαμε", ήταν οι πρώτες κουβέντες του άμεσου συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος σε ερώτηση για το τι συνέβη στο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός Superfoods να χάσει την επαφή του με το σκορ, απάντησε πως " δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Είναι ντροπή".

Για να σταθεί στη γενικότερη κακή εικόνα των "πρασίνων" τον τελευταίο μήνα: " Επαναλάβαμε τα ίδια λάθη μετά την ανάπαυλα, κάναμε τα ίδια που κάναμε στην α' περίοδο. Στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο κακό τρόπο. Δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, όταν παίζεις έτσι. Δεν έχουμε συγκέντρωση, δεν είμαστε έτοιμοι".

Στη συνέχεια, ο Ίνιγο Θορθάνο σημείωσε πως " πρέπει να ανακάμψουμε σωματικά και πνευματικά στην άμυνα, άμα θέλουμε να κερδίσουμε στη Μάλαγα", για να καταλήξει: " Οι προπονήσεις μας είναι καλές, πηγαίνουμε καλά. Δεν ξέρω τι γίνεται και χάνουμε έτσι εκτός έδρας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι αδύνατο. Μας λείπουν οι οπαδοί μας, αλλά δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να τους έχουμε κοντά μας. Όταν βρίσκουμε μια δυσκολία μέσα στο παιχνίδι, είναι σαν να μην μπορούμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να παλεύουμε με την ψυχή των 20.000 φίλων της ομάδας που έρχονται κάθε φορά στο ΟΑΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ