EUROLEAGUE

Την Τετάρτη (18/4) η εκδίκαση στο CAS για Γιαννακόπουλο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η προσφυγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods στο CAS για την ποινή που έχει επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα εκδικαστεί την Τετάρτη (18/4, 13:00) στη Λωζάνη.

Μία μέρα μετά τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της EuroLeague, οι «πράσινοι» θα δώσουν ακόμα μία σημαντική μάχη. Αυτή τη φορά σε νομικό επίπεδο και συγκεκριμένα στο Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ελβετίας, όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή της πράσινης ΚΑΕ για τις ποινές που έχουν επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Θυμίζουμε πώς σε δεύτερο βαθμό η απαγόρευση εισόδου είχε μειωθεί στους πέντε μήνες για τα σχόλια στο instagram, ωστόσο η πλευρά των «πράσινων» στοχεύει στην διαγραφή ή τουλάχιστον στην περαιτέρω μείωση της ποινής, ώστε στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στο Final Four, να έχει το δικαίωμα ο Γιαννακόπουλος να δει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του.

Ήδη, άλλωστε, έχουν περάσει δύο μήνες από την πρωτόδικη ποινή, ενώ από το «τριφύλλι» θα περιμένουν η απόφαση να εκδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ