EUROLEAGUE

Την τελευταία στιγμή για Γκιστ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ αισθάνεται καλύτερα, θα δοκιμάσει το πόδι του μια ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00) κι εφόσον δεν νιώσει κάποια ενόχληση, θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού Superfoods.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η παρουσία του Τζέιμς Γκιστ στη δωδεκάδα της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00). Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Κύμη , έκανε αγώνα δρόμου τις τελευταίες τρεις ημέρες προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες αισθάνεται καλύτερα, με αποτέλεσμα αισιοδοξία για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Martin Carpena. Για να επιβεβαιωθεί βέβαια η συγκεκριμένη αισιοδοξία, θα πρέπει να δοκιμάσει το πόδι του μόλις φτάσει η αποστολή στο Martin Carpena. Κι εφόσον δεν νιώσει την παραμικρή ενόχληση, θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο 45χρονος τεχνικός θα αφήσει εκτός δωδεκάδας έναν εκ των Ντίνου Μήτογλου και Ζακ Όγκαστ.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods ταξίδεψε στην Ανδαλουσία δίχως τους Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ