EUROLEAGUE

Την Πέμπτη κρίνεται η συμμετοχή των Λοτζέσκι και Αντετοκούνμπο

Την Πέμπτη κρίνεται η συμμετοχή των Λοτζέσκι και Αντετοκούνμπο
EUROKINISSI

Οι Ματ Λοτζέσκι και Θανάσης Αντετοκούνμπο ακολούθησαν μέρος του προγράμματος του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ θα μάθει την Πέμπτη (22/2) αν θα τους έχει στη διάθεσή στο ματς με την Χίμκι (23/2, 19:00) στη Μόσχα.

Οι Ματ Λοτζέσκι και Θανάσης Αντετοκούνμπο την Τετάρτη (21/2) συμεμτείχαν σε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά η συμμετοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χίμκι (23/2, 19:00) παραμένει αμφίβολη.

Ο Ματ Λοτζέσκι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ένα αιμάτωμα στο αριστερό πέλμα, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη θλάση στη γάμπα. Οι δύο παίκτες, όμως, την Τετάρτη (21/2) συμμετείχαν και πάλι σε μέρος της προπόνησης της ομάδας τους, η οποία συνέχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, όμως, θα χρειαστεί να περιμένει λίγες ώρες ακόμα για να μάθει, αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματ Λοτζέσκι και τον Θανάση Αντετοικούνμπο απέναντι στη Χίμκι, καθώς η συμμετοχή τους στην "πράσινη" αποστολή για το ματς στη Μόσχα θα αποφασιστεί μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (22/2).

Ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί στην δεξιά επιγονατίδα , την Τετάρτη (21/2) ακολούθησε το πρόγραμμα θεραπείας του, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος στο παρκέ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ