EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή για Κούζμιτς

Τελευταία στιγμή για Κούζμιτς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Μπαρτσελόνα (29/10, 22:00) με τον Όγκνιεν Κούζμιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Δείτε VIDEO από την προπόνηση των "πράσινων" στη Βαρκελώνη.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουν οι "πράσινοι" στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, ανέλυσε στους παίκτες του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κανένα άγχος για το αποτέλεσμα στο ματς με τους "μπλαουγκράνα" ωστόσο το αντιμετωπίζουν σαν μία πρόκληση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και γι' αυτό είναι πανέτοιμοι άπαντες, πλην του Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Σέρβος σέντερ ακολούθησε την αποστολή παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του "τριφυλλιού" που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μπαρτσελόνα και όχι στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" λόγω της διεξαγωγής ενός αγώνα χόκεϊ επί πάγου. Ο Κούζμιτς κάνει αγώνα δρόμου και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (29/10), κάτι το οποίο σημαίνει πως μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Σέρβο σέντερ, έχοντας όμως καταστρώσει τα πλάνα του για κάθε ενδεχόμενο.

Δείτε το VIDEO από την προπόνηση των "πράσινων" στη Βαρκελώνη

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ