EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το "Παύλος Γιαννακόπουλος", το πρόγραμμα των φιλικών

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Αναβλήθηκε το 3o Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" λόγω κορονοϊού.

Για τα Ιωάννινα αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (03/09) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προκειμένου να δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας. Την Παρασκευή (04/09) στις 14:00 η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο "Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων", ενώ το Σάββατο (05/09) θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο "Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας".

Ακολούθως, οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή (11/09) θα αναχωρήσουν για τo Κάουνας προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά της Euroleague.

Το Σάββατο (12/09, 19:00, NOVA) θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα Ζαλγκίρις Κάουνας στον δεύτερο ημιτελικό, ενώ την Κυριακή (13/09, NOVA) θα παίξουν απέναντι σε μία εκ των Άλμπα Βερολίνου ή Αρμάνι Μιλάνο, οι οποίες συγκροτούν το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού.

Στη συνέχεια, το "τριφύλλι" θα μεταβεί στο Βίλνιους προκειμένου την Τρίτη (15/09) να αντιμετωπίσει την BC Rytas Vilnius σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση.

Το διήμερο 17 και 18/9 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ -εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με την πανδημία- θα βρεθεί στη Μόσχα ώστε να λάβει μέρος στο Gomesky Cup, τουρνουά που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την Πέμπτη 17/9 θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κουμπάν στον πρώτο ημιτελικό και την Παρασκευή (18/09) θα κοντραριστεί με μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ερυθρό Αστέρα.

Τέλος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το 3o Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ