EUROLEAGUE

Συρίγος για το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: "Η πιο αντιφατική του εμφάνιση"

Συρίγος για το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: "Η πιο αντιφατική του εμφάνιση"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103,3 την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι σε αυτό το παιχνίδι φάνηκαν όλα τα καλά και τα άσχημα των "πράσινων".

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην Βαρκελώνη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα (98-86), χάνοντας την ευκαιρία για μία μεγάλη νίκη. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103,3 την ήττα των "πράσινων", τονίζοντας ότι ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκαν όλα τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας.

" Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς είναι δυνατόν να βγάζεις απέναντι σε αυτή την ομάδα και ποιότητα και προσωπικότητα και αντίδραση και την ίδια στιγμή να έχεις κάνει τόσα παιδαριώδη λάθη. Ήταν η πιο αντιφατική εμφάνιση της φετινής σεζόν" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει:

" Πάει να παίξει το πιο δύσκολο φετινό παιχνίδι - μέχρι στιγμής - εκτός έδρας. Ξέρει ότι πρέπει να περιορίσει τα λάθη και τις δυσλειτουργίες. Δεν το κάνει στο πρώτο ημίχρονο και παρόλα αυτά - επειδή είναι μία ομάδα που στο κομμάτι της ποιότητας και των ποσοτικών λύσεων είναι καλύτερη από ότι τα προηγούμενα χρόνια και έχει βρει τον τρόπο σετάρει ένα μίνιμουμ απόδοσης στην επίθεση ψηλό - είχε τον τρόπο να πλησιάζει. Σε κανένα από αυτά τα ξεσπάσματα δεν είχε το καθαρό μυαλό, την σκληράδα, τα υπόλοιπα που απαιτούνται, προκειμένου να ολοκληρώσει την δουλειά".

Ακολούθως ο Γιώργος Συρίγος τόνισε: " Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε, έστω και με έναν τρόπο που δεν αρέσει στους φίλους του γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε, ότι έχει φέτος ποιότητα επιθετική και λύσεις άλλου επιπέδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Την ίδια στιγμή υπενθύμισε, ότι για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι εκτός έδρας πρέπει να εμφανιστείς πλήρως συγκεντρωμένος και να κάνεις μία ολοκληρωμένη εμφάνιση. Είναι αδιανόητο, να μπορούμε να λέμε ότι ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε, όταν είχε τουλάχιστον δύο νεκρά διαστήματα και να πιστεύει ότι έτσι, με αυτές τις αντιδράσεις, θα πάρει ένα τέτοιο παιχνίδι".

Κλείνοντας, ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε: " Ήταν το πιο αντιφατικό, αλλά και το πιο "πλήρες" παιχνίδι του παιχνιδιού, υπό ποια έννοια. Τα είδαμε όλα: Είδαμε τα καλά, είδαμε τα κακά, είδαμε τις ανατροπές και πάνω από όλα είδαμε ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει απόψε ποια είναι τα παιδικά λάθη που απαγορεύεται να κάνει σε ένα τέτοιο γήπεδο. Να τρώει καλάθια μετά από δικά του καλάθια, την στιγμή που έχει τον απόλυτο έλεγχο και στο ψυχολογικό και στο τακτικό κομμάτι. Να παίζει άμυνες οι οποίες αν τις δούμε αργά-αργά θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, αφού δεν γίνεται να έχεις τέτοιες τοποθετήσεις. Ας ελπίσουμε ότι αυτά έχουν να κάνουν με τη μετάβαση που θέλει να κάνει ο Πιτίνο".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ