EUROLEAGUE

Στοίχημα και φουλ για το "διπλό" ο Παναθηναϊκός

EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Νταρουσάφακα (3/3, 19:15) δίχως προβλήματα. Πρωταγωνιστής στην προπόνηση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη ο Αντώνης Φώτσης (VIDEO).

Το πρόβλημα που υπάρχει με την κίνηση στην Κωνσταντινούπολη επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, με την αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods να την πατάει. Οι "πράσινοι" έφτασαν με ολιγόλεπτη καθυστέρηση στην "Volkswagen Arena", με αποτέλεσμα κάποιοι δημιοσιογράφοι από την Τουρκία να περιμένουν λίγο παραπάνω τους Αλεσάντρο Τζεντίλε και Κένι Γκάμπριελ για συνεντεύξεις. Ο δεύτερος άλλωστε αγωνίστηκε για μια διετία στη γειτονική χώρα, οπότε είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό να αποτελεί πόλο έλξης.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Πριν ξεκινήσει πάντως το πρόγραμμα προπόνησης του Τσάβι Πασκουάλ, ο Αντώνης Φώτσης είπε να βάλει ένα στοίχημα. Κάλεσε τον βοηθό τιμ μάνατζερ του "τριφυλλιού", Θοδωρή Κρασσακόπουλο, για να διαπιστώσει πόσο καλός είναι στο περιφερειακό σουτ. Στην πράξη πάντως, ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού δικαιώθηκε για το σχετικό πείραγμα, που έδωσε την αφορμή για γέλια στους υπόλοιπους "πράσινους".

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα με την Νταρουσάφακα, αυτή ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να κάνει τις τελευταίες τακτικές παρατηρήσεις στους παίκτες του εν όψει της μονομαχίας με την τουρκική ομάδα (3/3, 19:15).

Από τη στιγμή άλλωστε που η Φενέρμπαχτσε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ζάλγκιρις Κάουνας, το "τριφύλλι" χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να μείνει σε απόσταση βολής για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ