EUROLEAGUE

Στο "πόδι" το ΟΑΚΑ για Τζεντίλε

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έκανε την πρώτη του εμφάνιση (με πολιτικά βέβαια) στο ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods. Ανταπέδωσε το χειροκρότημα ο νεοαποκτηθείς γκαρντ/φόργουορντ.

Από τη στιγμή που έγινε σαφές πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό Superfoods, οι φίλοι του "τριφυλλιού" ενθουσιάστηκαν με την προοπτική. Κι απόψε (23/12) στο ΟΑΚΑ γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των "πρασίνων" που βρίσκονται στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Μόλις βγήκε από τη φυσούνα και έγινε αντιληπτός από τον κόσμο της ομάδας, το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο "πόδι" για να υποδεχθεί έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της ομάδας. Τι κι αν δεν έχει φορέσει ακόμη επίσημα την πράσινη φανέλα (κάτι που αναμένεται να κάνει τη Δευτέρα απέναντι στο Ρέθυμνο); Οι δεσμοί αγάπης που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό Superfoods, λόγω της παρουσίας του πατέρα του, Νάντο, πριν από μια και πλέον δεκαετία είναι τόσο ισχυροί που δεν υπήρχε περίπτωση να μην αποθεωθεί.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ βρίσκεται κι ο Νάντο Τζεντίλε, βλέποντας τον γιο του να αποθεώνεται από τον κόσμο της ομάδας!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ