EUROLEAGUE

Στο ΟΑΚΑ μετά από δύο μέρες

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το διήμερο ρεπό που είχαν, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods επέστρεψαν στο παρκέ για να ξεκινήσουν τη δουλειά για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα (1/12, 21:00).

Τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης διαδέχθηκε διήμερο ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, οι οποίοι επιβραβεύθηκαν με αυτόν τον τρόπο για την εξαιρετική τους παρουσία τις τελευταίες είκοσι μέρες. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, οι "πράσινοι" ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες στην EuroLeague.

Δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που προηγήθηκε, ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε το διήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ, για να ξεκινήσουν τη δουλειά για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ουνικάχα Μάλαγα (1/12, 21:00). Φυσικά, η πρώτη μέρα της δουλειάς περιελάμβανε τέσσερις απόντες, τους διεθνείς δηλαδή παίκτες του "τριφυλλιού".

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν δίχως προβλήματα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να περιμένει τους Νικ Καλάθη, Ίαν Βουγιούκα, Θανάση Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου στην προπόνηση της Τρίτης (27/11).

ΠΑΡΕΑ ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΣΤΟ ΡΕΠΟ

Με εξαίρεση τον Κρις Σίνγκλετον και τον Ζακ Όγκαστ, οι οποίοι έκαναν ένα γρήγορο ταξίδι στην Αγγλία, οι υπόλοιποι παίκτες του "τριφυλλιού" πέρασαν μαζί το διήμερο ρεπό. Οι Κέι Σι Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι και Κένι Γκάμπριελ γευμάτισαν στο σπίτι του πρώτου το Σάββατο (25/11), γιορτάζοντας με μικρή καθυστέρηση την "Ημέρα των Ευχαριστιών", ενώ την Κυριακή (26/11) το πρωί επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, οικογενειακώς. Με μισή ντουζίνα παιδιά για παρέα, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις ώρες ξεκούρασης που τους είχαν δοθεί από τον 45χρονο τεχνικό.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ