EUROLEAGUE

Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ

Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ

Ο Κένι Γκάμπριελ έφτασε στην Αθήνα και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό. Δείτε φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Αμερικανού φόργουορντ.

Λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα ο Κένι Γκάμπριελ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος φόργουορντ αναμένεται να πάει το απόγευμα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να γνωριστεί με το προπονητικό τιμ των “πρασίνων” και τους νέους συμπαίκτες του και θα τεθεί αυτομάτως στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τον αυριανό αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα τον συμπεριλάβει απαραίτητα και στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με την Νταρουσάφακα. " Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επειδή τον είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα και ξέρω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους οπαδούς. Σκεφτόμουν πως θα είναι να παίζω μπροστά σε τόσο κόσμο από την πρώτη στιγμή που υπήρξε ενδιαφέρον. Είμαι έτοιμος να ζήσω την ατμόσφαιρα. Θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας" τόνισε κατά την άφιξη του ο Γκάμπριελ.

"Είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι"

" Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι αθλητική ομάδα, παίζει άμυνα, έχει πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την EuroLeague. Είμαι έτοιμος να παίξω στην EuroLeague και να αντιμετωπίσω κάθε αντίπαλο. Ξέρω ότι θα πρέπει να καλύψω ένα σημαντικό κενό (σ.σ. του Τζέιμς Γκιστ) και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω. Ελπίζω όταν ο επιστρέψει, να παίξουμε μαζί" συνέχισε ο Γκάμπριελ, που τόνισε πανέτοιμος να παίξει κόντρα στη Νταρουσάφακα.

" Θέλω να μπω μέσα και να δείξω στην ομάδα πόσο αθλητικός είμαι και οτιδήποτε χρειαστεί να κάνω για την ομάδα θα το κάνω. Είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι" σχολίασε ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε τη σεζόν 2013-14 στο Ρέθυμνο και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο στη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Σε πέντε αγώνες στο Eurocup ο Γκάμπριελ είχε 6,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε λιγότερο από 17 λεπτά κατά μέσο όρο.

Δείτε ακολούθως φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Γκάμπριελ στην Αθήνα.

Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ
Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ
Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ
Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ
Στην Αθήνα ο Γκάμπριελ
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ