EUROLEAGUE

Σίνγκλετον: "Να είμαστε πιο πεινασμένοι από την Μπαρτσελόνα"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε με προορισμό την Βαρκελώνη για τον αυριανό (13/10) αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, με τον Κρις Σίνγκλετον να τονίζει ότι θα κερδίσει η ομάδα που θα "πεινάει" περισσότερο για τη νίκη. "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας" δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Βαρκελώνη, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (13/10) την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του στην φετινή EuroLeague. Οι Τσάβι Πασκουάλ και Κρις Σίνγκλετον έκαναν δηλώσεις για τον αγώνα, δείχνοντας αμφότεροι ότι ανυπομονούν για το παιχνίδι.

" Σίγουρα γνωρίζουμε πως έχουμε έναν δύσκολο στόχο να κερδίσουμε εκεί μέσα. Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν έχει χτίσει ένα πολύ καλό ρόστερ. Όμως πιστεύουμε στους εαυτούς και στην ομάδα μας. Πάμε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ πως αν παίξουμε καλή άμυνα και κοντρολάρουμε τα λάθη μας στην επίθεση θα έχουμε ευκαιρίες να τα καταφέρουμε" δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος στην συνέχεια δήλωσε τα εξής:

Για το αν η αυτοπεποποίθηση των "πράσινων" ενισχύθηκε από τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού:" Η εμπειρία μου λέει πως συνήθως μετά από τέτοιες νίκες το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο, διότι πιστεύεις πως είσαι περισσότερο έτοιμος απ’ ό,τι είσαι στην πραγματικότητα. Αλλά, όπως έχω δει την ομάδα ως τώρα, θεωρώ πως θα τη χρησιμοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτή είναι η αίσθησή μου από τους παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις. Πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και θα χρησιμοποιήσουμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού για να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

Για την κατάσταση στην Βαρκελώνη και πώς αισθάνεται: " Γνωρίζω απόλυτα την κατάσταση. Κάθε μέρα είμαι σε επαφή με ανθρώπους από τη Βαρκελώνη, κάθε μέρα ακούω τις ειδήσεις. Σίγουρα περνάνε δύσκολες στιγμές ειδικά με αυτά που συνέβησαν την ημέρα του δημοψηφίσματος την 1του Οκτώβρη. Θεωρώ πως τίποτα δεν μπορεί να επιτρέψει σε κανέναν να χτυπήσει ανθρώπους που είναι έτοιμοι να ψηφίσουν. Πιστεύω πως μέσα από τον διάλογο μπορεί να προκύψει μια καλή συμφωνία και ο κόσμος να είναι πιο ήρεμος".

Για το αν περιμένει γεμάτο γήπεδο: " Νομίζω πως οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση με την ομάδα τους. Έχει κερδίσει τρία ματς στη σειρά και πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι".

Από την πλευρά του οΚρις Σίνγκλετονδήλωσε: " Είναι το πρώτο παιχνίδι μας στη Euroleague γι’ αυτή τη σεζόν. Η Μπαρτσελόνα είναι μια νέα ομάδα που έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, όπως και εμείς. Περιμένω να γίνει μια σκληρή μάχη. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλες τις ομάδες. Όλες είναι… πεινασμένες για νίκες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στη Euroleague. Αν αυτοί είναι… πεινασμένοι, εμείς πρέπει να είμαστε περισσότερο. Όπως προανέφερα αυτοί έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με την περσινή σεζόν σε κομμάτια-“κλειδιά” και νομίζω πως θα είναι ένα σκληρό ματς. Οι περισσότεροι από τους νέους παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν κρατήσει τα χαρακτηριστικά τους και προφανώς το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παίξουν μπάσκετ ως ομάδα".

Τέλος, όσον αφορά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο άδειο ΣΕΦ και πώς αυτό θα βοηθήσει δεδομένου ότι λογικά στην Βαρκελώνη το γήπεδο θα είναι γεμάτο, τόνισε: " Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα Euroleague οπότε ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά αυτή τη στιγμή καθώς θα αγωνιστούμε σε ένα πιο καυτό περιβάλλον απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσος κόσμος θα βρίσκεται εκεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να προστατεύσουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ