EUROLEAGUE

Σίνγκλετον - Γκιστ: Η αναγέννηση των... Διόσκουρων!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο ματς με τη Ζάλγκιρις, απογοήτευσαν. Ο Τζέιμς Γκιστ κι ο Κρις Σίνγκλετον, όμως, έδειξαν στους επόμενους δυο αγώνες του Παναθηναϊκού πόσο σπουδαίοι παίκτες είναι. Διαβάστε τι πέτυχαν.

Το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Κάουνας από τη Ζάλγκιρις για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Οι "πράσινοι" έκαναν άσχημη εμφάνιση, με τον Τζέιμς Γκιστ και τον Κρις Σίνγκλετον να παίζουν 51 λεπτά και να καταφέρνουν, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να μην πάρουν ριμπάουντ! Ούτε ένα!

Την ώρα, λοιπόν, που ο κόσμος ζητούσε ενίσχυση στη φροντ λάιν μετά την ήττα στη Λιθουανία, οι δυο Αμερικανοί έκαναν ένα βήμα προς τα εμπρός και στην εντός έδρας νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο μάζεψαν μαζί 10 ριμπάουντ. Λίγες μέρες αργότερα, στην επικράτηση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ τα πήγαν ακόμη καλύτερα, καθώς διπλασίασαν εκείνη την επίδοση. Πήραν 20 "σκουπίδια", από δέκα ο κάθε ένας, απέναντι μάλιστα σε εναν αντίπαλο που είναι εξαιρετική δυνατός στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Από τα μηδέν στα 10 κι από εκεί στα 20... Τζέιμς Γκιστ και Κρις Σίνγκλετον είναι δυο πολύ ποιοτικοί ψηλοί και όσο οι μέσοι όροι τους στα ριμπάουντ μένουν ψηλά, τόσο ο Παναθηναϊκός θα πολλαπλασιάζει τις πιθανότητές του απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ