EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Να μας γίνει μάθημα το αποψινό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και στον απεσταλμένο του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργο Οικονόμου, αμέσως μετά την ήττα των "πράσινων" από την Νταρουσάφακα με 77-72.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Volkswagen Arena, ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Γιώργο Οικονόμου για τα αίτια της ήττας από την Νταρουσάφακα και το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Για την ήττα από την Νταρουσάφακα: " Προσπαθήσαμε να πάρουμε το προβάδισμα και τα καταφέραμε, αλλά μετά το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Αυτό συμβαίνει. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις. Το αποψινό ματς πρέπει να μας γίνει μάθημα και εκεί να πάρουμε και να διατηρήσουμε το προβάδισμα, ώστε να φύγουμε με τη νίκη".

Για τις εννέα ήττες μακριά από το ΟΑΚΑ: " Τις περισσότερες φορές κερδίζουμε. Κάποιες έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και κάποιες άλλες χάνουμε. Δεν έχουμε χάσει ακόμη τον δρόμο μας ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω ακόμα που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να πετύχουμε μέχρι το τέλος της regular season. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έχουμε έξι παιχνίδια μπροστά μας ακόμη μέχρι να έρθουν τα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ