EUROLEAGUE

Ρικ Πιτίνο: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Ρικ Πιτίνο: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Ο Παντελής Βλαχόπουλος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό και αναρωτιέται: γιατί τόσες ανακολουθίες.

Το σίριαλ των τελευταίων ημερών με την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό, την πρόσληψή του από το πανεπιστήμιο Αϊόνα και το μυστήριο που υπάρχει πλέον γύρω από την ενασχόλησή του με την εθνική ομάδα σχολίασε ο Παντελής Βλαχόπουλος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103,3 το απόγευμα της Παρασκευής (20/3).

" Η ιστορία του Ρικ Πιτίνο μου θυμίζει ένα παλιό τραγούδι του Νίκου Γκάτσου και του Σταύρου Ξαρχάκου, που λέει -το γνωρίζετε όλοι- "Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα". Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση πώς ένα άνθρωπος 67 ετών και Hall of famer, να είναι τόσο ανακόλουθος. Μπορεί να είναι βαριά λέξη και το αναγνωρίζω, αλλά μόλις προχθές στη συνέντευξή του εδώ στο Sport24.gr o Αμερικανός coach είχε πει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά στον Αλέξανδρο Τρίγκα, πώς θα επιστρέψει για τον Παναθηναϊκό και την Εθνική. Και έπειτα από δύο ημέρες έγινε επίσημο όλο αυτό που υποπτευόμασταν " ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Βλαχόπουλου.

" Στην εκπομπή της Τετάρτης, είχαμε πει ότι "ο Πιτίνο -εντός εισαγωγικών- χρησιμοποίησε τον Παναθηναϊκό- για να επιστρέψει στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Όπως και επίσης ότι - όποιος θέλει να το διαβάσει είναι γραμμένο στο site - ότι δεν θα επιστρέψει. Το θέμα είναι ότι ακόμη ένα προπονητής δεν στέριωσε στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα θα πάει πάλι από την αρχή. Ακόμη μία χρονιά -ανεξάρτητα από τον κορονοϊο- ήταν χαμένη για τον Παναθηναϊκό " πρόσθεσε και ολοκλήρωσε λέγοντας πως: " Ο Παναθηναϊκός έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα συνεχίσει με τον Γιώργο Βόβορα, αν τελειώσει η χρονιά. Τώρα, με έχετε ρωτήσει πολλοί από το πρωί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα και ποιος θα είναι ο προπονητής του χρόνου; Ακόμη είναι νωρίς για να το ξέρουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε και σας το λέμε όλη τη χρονιά απο αυτή την εκπομπή, είναι ότι για να έρθουν στον Παναθηναϊκό προπονητές τύπου Σάρας και Ομπράντοβιτς, η διοίκηση θα πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα ασχολείται με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ