EUROLEAGUE

Ρεσιτάλ Πιτίνο στα αποδυτήρια: "Αν δεν βγείτε μέχρι τις 7 το πρωί, θα με απογοητεύσετε"

Ο Ρικ Πιτίνο σε φάση από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό
Ο Ρικ Πιτίνο σε φάση από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλεσε τον Νικ Καλάθη "Γουέστμπρουκ της Ευρώπης" και έδωσε ρεπό στους παίκτες του, λέγοντάς τους ότι θέλει να ξενυχτήσουν μέχρι τις επτά το πρωί! (VIDEO).

Ως είθισται τον τελευταίο καιρό, η ομιλία του Ρικ Πιτίνο στα αποδυτήρια λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπουντούτσνοστ ήταν... όλα τα λεφτά. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποκάλεσε τον Νικ Καλάθη " Γουέστμπρουκ της Ευρώπης", ξεχώρισε στην ομιλία του την συνεισφορά του Τζέιμς Γκιστ και προέτρεψε τους παίκτες του να ξενυχτήσουν μέχρι τις επτά το πρωί, ανακοινώνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο το ρεπό που τους έδωσε!

"Επιστρέψαμε από τους νεκρούς και πήραμε την πρόκριση. Αν δείτε το πώς παίζαμε άμυνα στα πρώτα παιχνίδια σε σύγκριση με τώρα, θα καταλάβετε τη διαφορά. Αν ο Γουέστμπρουκ της Ευρώπης δεν είχε κάνει 6 λάθη, θα είχε μοιράσει 24 ασίστ. Τζέιμς (Γκιστ), ήσουν σπουδαίος. Ήσουν εκεί όποτε σε χρειαστήκαμε. Συγχαρητήρια σε όλους.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Ρεάλ. Επειδή, όμως, είστε μεγάλα παιδιά και όχι φοιτητές, έχετε ρεπό σήμερα και αν δε βγείτε μέχρι τις 7 το πρωί, θα απογοητευτώ πάρα πολύ", είπε εν μέσω αποθέωσης από τους παίκτες του ο Πιτίνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ